De bedste professionelle tips til sen sommer haven farve

Har du løbet tør for havearbejde, når du kommer til den sene sommerhave?

Jeg ved, jeg gør det, hvorfor det altid var så inspirerende at besøge den bedste professionelle have, hilsen i sandwich. Hilsen er nu lukket, men dens prisvindende tidligere hovedgartner Steven Edney deler sine tips til sen sommerhave farve med den midterede have.

For det første, hvornår starter en sen sommerhave? Min definition er, at den starter med den første Dahlia-åbning (normalt omkring midten af ​​juli). Det ender med de første frost, når DAHLIA-løvet kollapser ind i en sort bunke. .

Så ‘sene sommerhave’ svarer til ‘Dahlia-sæsonen’ efter min mening, selvom gartners verden definerer det som september og oktober. Jeg besøgte hilsen i begyndelsen af ​​september, og det var herligt. Der er klart ingen undskyldning for at sige, at ‘haven er over’ på denne tid af året.

Hvilke Dahlias til din have?
Steven siger, at single dahlias er det nemmeste at vokse. “De behøver ikke staking, og de er mere tørke tolerante.” Som det meste af Storbritannien havde en niuge tørke i sommer, er dette værd at vide. Hilsen er særligt berømt for sine mørkebladede dahlias, som f.eks. Denne smukke ‘Hadrians sollys’ Dahlia nedenfor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *