Hvilket haven træ er helt perfekt til dig?

Hvordan vælger du det rigtige havetræ?

Jeg tror, at vi alle dither over dette, fordi træer virker som et så stort køb. Mere som at købe en sofa end at købe en vase, for eksempel.

Så vi vender os til listerne – de 8 perfekte til privatlivets have træer, for eksempel. Men disse tager ikke altid hensyn til din jord eller situation. Men de er en god start … note ned et træ, der appellerer til dig, men fortsæt med forskningen.

Valg af det perfekte havetræ
Du skal spørge dig selv – og / eller en kvalificeret gartner, træproducent eller andre professionelle – tre spørgsmål. For det første, hvilke træer der vil vokse godt i dit klima og jord? Hvis dit område er særligt tørt, vådt eller blæsende, vil disse faktorer virkelig påvirke, hvilke træer der vil gøre det godt.

For det andet, hvor stor vil du have træet til at vokse?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *