STYLING MED HUSPLANTER: SÅDAN BRINGER DU NATUR IND I DIT HJEM

Ved at style med stueplanter bringer du et strejf af natur ind i dit hjem, som vil gøre dig glad hver dag. Ikke kun fordi de er skøre show-tyvere, men også fordi de skaber positive vibes. Tjek vores tips.

Med et par grønne joggere i stuen lægger du virkelig noget fra dig. Noget du ikke kan ignorere, som tiltrækker opmærksomhed. Prøv at skabe en smuk komposition ved f.eks. at tilføje et roligt botanisk billede. Den beroligende atmosfære, som planter bringer, bliver således ekstra understreget.

Den har allerede bevist sin succes i haven, nu er en grøn skillevæg også på vej indendørs. Ekstra praktisk, hvis det drejer sig om et stativ på hjul, så du kan flytte planterne. Til et sted, hvor man for eksempel gerne vil have luften lidt mere fugtig, eller hvor man kan bruge noget positiv energi.

En arbejdsplads i grønt giver dig mere fokus, hvilket gør dig mere effektiv. Og det behøver ikke at være mange planter, det kan også være en planteskole, hvor man dyrker frøplanter, spirer frø eller plejer dumme mennesker, der har brug for ekstra pleje. Begge trives.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *