DETTE VIL HOLDE DINE BLOMSTER SMUKKE LÆNGERE

Hvordan er det muligt, at det ene bundt blomster kan gå i skraldespanden inden for en uge, mens det andet bundt nemt klarer sig igennem to uger? Det er i høj grad op til dig. Vær opmærksom på en række ting, når du køber og plejer dem, og du vil se, at dine blomster forbliver smukke i meget længere tid.

Køb blomster
At købe blomster gør dig glad! Og for at bevare den følelse så længe som muligt, er det godt at være opmærksom på et par ting, når du køber blomster:

Bladene må ikke hænge slapt, hvilket kan betyde, at de ikke har fået nok vand eller mad.
Er bladet (delvis) blevet gult? Så har blomsterne ligget for længe i folien. Nogle gange er det tilfældet i supermarkedet.
Få dine blomster pakket godt ind om vinteren, eller når der blæser frisk vind, kan mange blomster ikke tåle kulden.
Hvis stilken er beskadiget, er blomsterne ikke blevet håndteret for forsigtigt. Det er også en skam, hvis dine blomster smækker med det samme.
ren vase
En ren vase er et must til friske afskårne blomster. Rengøring betyder ikke skylning med varmt vand og færdig, men gør det lidt mere grundigt. En dråbe blegemiddel og lidt opvaskemiddel i vandet vil gøre underværker. Skrub godt, skyl og du kan bruge vasen.

Lige så smukke som dine andre vaser er, er en glasvase faktisk den bedste til blomster. I en gennemsigtig vase kan du tydeligt se, om der stadig er vand nok i den, og om vandet stadig er klart. To krav til blomsterlykke så længe som muligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *